Amber Slotboom

Rotterdam

9
supports
Amber Slotboom

Amber Slotboom is ambas­sadeur van de movement en draagt oordoppen met muziekfilter en roept jou op om dat ook te doen.


9 support en 0 rewards
Topper
On fire
Supports

Wat is je favoriete muziekgenre, band, DJ of zanger en waarom?

Urban, reggaeton, dancehall Freddy Moreira, Johnny 500, Cache royale Waarom? Omdat ik hierin al mijn energie en passie kwijt kan. Mijn uitlaatklep is dansen!

Wat is je favoriete concert, concertzaal en festival en waarom?

Mijn clubs zijn Vie, Viproom, Coconuts en Fust. En de feesten van Candyshop vind ik geweldig, net zoals Latin Village en Urban Lovers. Een fout feest met 90's en 00's muziek vind ik ook geweldig!

Waarom draag jij oordoppen met muziekfilter?

Ik draag oordoppen met filter om mijn gehoorbeschadiging niet te verergeren. Ik heb veel gefeest zonder oordoppen en ik dacht vaak: er overkomt mij toch niks, maar het tegendeel is gebleken.

Waarom vind je dat anderen ook oordoppen moeten dragen?

Andere moeten zelf weten wat ze doen, maar ik raad het wel aan! Een gehoorbeschadiging is voor de rest van je leven en het is zonde om dit op te lopen terwijl het niet nodig is.

Wat vind jij het grote voordeel van oordoppen dragen met muziekfilter?

Je hoort de muziek nog steeds erg goed en nu voel je de bass in plaats van dat die door je oor dreunt! En je kan op een normale manier een gesprekje hebben met elkaar ;)

Waarom heb je besloten jezelf aan te melden voor deze movement?

Ik vind dat mensen zelf moeten weten wat ze doen! Maar.... Ik wil wel kenbaar maken dat zoiets kleins als oordoppen een groot verschil kan maken voor de rest van je leven.

alle profielen
 Actievoorwaarden  |  Pers  |  Contact  |  FAQ