Angelique Maas- Brandenburg

Alphen aan den Rijn

82
supports
Angelique Maas- Brandenburg

Angelique Maas- Brandenburg is ambas­sadeur van de movement en draagt oordoppen met muziekfilter en roept jou op om dat ook te doen.


82 support en 2 rewards
Topper
On fire
75+
Supports

Wat is je favoriete muziekgenre, band, DJ of zanger en waarom?

Mijn favoriete muziekgenre is pop. Je hebt daarbij altijd iets anders: een zomerse beat tijdens een road trip, een liefdeslied tijdens date night of soms gewoon even wegkwijnen bij een hartverscheurend lied...

Wat is je favoriete concert, concertzaal en festival en waarom?

Mijn favoriete concertzaal is de Ziggo Dome. Waar je ook in de ruimte zit of staat, het geluid is daar (bijna) altijd goed.

Waarom draag jij oordoppen met muziekfilter?

Ik draag oordoppen omdat ik regelmatig concerten en muziekfestivals bezoek. Als ik geen oordoppen droeg, hoorde ik in de nacht na een concert alles dof of ik hoorde een piep. Om mijn gehoor te beschermen heb ik nu altijd oordoppen bij me en ik doe ze ook altijd in.

Waarom vind je dat anderen ook oordoppen moeten dragen?

Om hun gehoor te beschermen. Daarnaast wordt (en blijft) het geluid er ook mooi van.

Wat vind jij het grote voordeel van oordoppen dragen met muziekfilter?

Door de filter komt geluid mooier over. Geluid kan namelijk vervormd worden door de bass of doordat je dicht bij de boxen staat of zit.

Waarom heb je besloten jezelf aan te melden voor deze movement?

Ik ben een ontzettende fan van concerten en festivals. Daarnaast wil ik mensen ervan bewust maken dat oordoppen dragen het geluid niet (heel) anders maakt en dat je daardoor je gehoor langer beschermt. Zo kun je dus ook langer genieten van muziek...

alle profielen
 Actievoorwaarden  |  Pers  |  Contact  |  FAQ