Demi Peeters

Oosterhout nb

0
supports
Demi Peeters

Demi Peeters is ambas­sadeur van de movement en draagt oordoppen met muziekfilter en roept jou op om dat ook te doen.


0 support en 0 rewards
Topper
On fire
Supports

Wat is je favoriete muziekgenre, band, DJ of zanger en waarom?

Ik kan alle muziekgenres wel aan en ben met alles opgegroeid, maar mijn go-to is toch wel (alt)rock en metal. Ik kan er lekker op losgaan, mijn hoofd leegmaken en helemaal in het moment leven. De meeste mensen gaan een avondje stappen, mij vind je in een concertzaal of op een festival.

Wat is je favoriete concert, concertzaal en festival en waarom?

Mijn favoriete concertzaal is toch wel Tivoli Vredenburg, vooral omdat je daar gewoon binnen in de rij kan wachten en dus geen last hebt van het weer buiten. Bovendien zijn de wc's en garderobe daar gratis en zit er een restaurant in Tivoli. Hierdoor hoef je nooit lang opzoek te gaan naar wat te eten of drinken. Utrecht ligt ook lekker centraal; iedereen kan er komen en de treinen en bussen rijden daar ook nog tot diep in de nacht.

Waarom draag jij oordoppen met muziekfilter?

Ik draag sinds mijn eerste concert al oordoppen met muziekfilter omdat ik het belangrijk vind dat mijn gehoor gewoon optimaal blijft en omdat ik geen schade wil oplopen door te doen wat ik het liefste doe; muziek luisteren.

Waarom vind je dat anderen ook oordoppen moeten dragen?

Mensen moeten zich bewust worden van de risico's die het niet-dragen van oordoppen met zich meebrengt. Je kan blijvende gehoorschade oplopen en dat is niet niks. Daarbij kun je ook een constante piep in je oren krijgen waardoor je je moeilijker kan concentreren in situaties waar je dat juist hard nodig hebt.

Wat vind jij het grote voordeel van oordoppen dragen met muziekfilter?

Ik kan gewoon genieten van de muziek waar ik naar luister zonder dat het super gedempt klinkt of niet verstaanbaar meer is. Aan het eind van de dag/avond kan ik gewoon naar huis zonder een vervelende piep of naar gevoel in mijn oren.

Waarom heb je besloten jezelf aan te melden voor deze movement?

Omdat ik het belangrijk vind dat gehoorschade serieus genomen wordt door iedereen.

alle profielen
 Actievoorwaarden  |  Pers  |  Contact  |  FAQ