Elmke Hendrix

Den Bosch

22
supports
Elmke Hendrix

Elmke Hendrix is ambas­sadeur van de movement en draagt oordoppen met muziekfilter en roept jou op om dat ook te doen.


22 support en 0 rewards
Topper
On fire
Supports

Wat is je favoriete muziekgenre, band, DJ of zanger en waarom?

Van alles! Dansbare hitjes, muziek van vroeger, Top 2000. Zo lang er maar goede teksten en af en toe jengelende gitaren in zitten.

Wat is je favoriete concert, concertzaal en festival en waarom?

Poeh, lastige! Ik houd van kleine zaaltjes, maar geniet ook van een leuk terrein. Ik vind het publiek eigenlijk belangrijker. Dat iedereen een beetje meedanst en -zingt en niet stokstijf blijft staan. BIRD in Rotterdam is bijvoorbeeld heel fijn!

Waarom draag jij oordoppen met muziekfilter?

Ik heb al gehoorverslechtering doordat ik vroeger veel muziek luisterde. Toen ik op een gegeven moment écht last had van mijn gehoor, heb ik een test gedaan bij de dokter/KNO-arts. En jawel; het bleek dat ik al schade had opgelopen. Nu waarschuw ik iedereen zoveel mogelijk dat ze oordoppen in moeten doen, wanneer ze zien dat ik mijn doppen draag.

Waarom vind je dat anderen ook oordoppen moeten dragen?

De schade aan je oren kan écht niet terug gedraaid worden. Iedereen die op een feestje of festival staat heeft liefde voor muziek, dat kan niet anders. Hoe vervelend zou het zijn als je de muziek niet meer goed hoort?

Wat vind jij het grote voordeel van oordoppen dragen met muziekfilter?

Je kunt een fatsoenlijk gesprek voeren, én van de muziek genieten! Wat wil je nog meer?

Waarom heb je besloten jezelf aan te melden voor deze movement?

Oordoppen moeten de standaard worden. Je betaalt er misschien wat meer voor, maar je doet er lang mee. Bovendien heb je maar 1 paar oren. Het is een feit dat steeds meer mensen gehoorbeschadiging oplopen en het zal me niet verbazen dat ook steeds meer mensen er last van krijgen door festivals, muziek luisteren via je telefoon of in de auto. Muziek verbindt mensen, maar een goede bescherming is echt van belang.

alle profielen
 Actievoorwaarden  |  Pers  |  Contact  |  FAQ