Floor Vinke

Enschede

27
supports
Floor Vinke

Floor Vinke is ambas­sadeur van de movement en draagt oordoppen met muziekfilter en roept jou op om dat ook te doen.


27 support en 0 rewards
Topper
On fire
Supports

Wat is je favoriete muziekgenre, band, DJ of zanger en waarom?

Mijn favoriete genre is indie. Er zitten lekkere rustige nummers tussen, maar ook met veel energie. Favoriete band is momenteel the Wombats.

Wat is je favoriete concert, concertzaal en festival en waarom?

Ik vind zelf kleinere zaaltjes altijd wel fijn, zodat je voor je gevoel wat dichterbij de zanger(es) bent. Festivals vind ik ook heel gaaf. Lekker in de buitenlucht, maar een favoriete heb ik nog niet.

Waarom draag jij oordoppen met muziekfilter?

Ik heb ongeveer 2 jaar geleden een ruis in mijn oor gekregen en die is nog steeds niet weggegaan. Ondanks dat ik bijna altijd oordoppen heb gedragen. Alleen in het begin niet, omdat ik het toen nog niet wist. Ik gun dit niemand, omdat het voor mij deels onrust opleverd. Ook al wen je er wel na een tijdje aan, het blijft irritant.

Waarom vind je dat anderen ook oordoppen moeten dragen?

Het is echt super belangrijk. Je krijgt maar één paar oren in je leven. Mensen denken er echt te makkelijk over of vinden dat het raar is om oordoppen te dragen, maar als je last van een piep/ruis krijgt, dan kijk je er wel anders tegenaan.

Wat vind jij het grote voordeel van oordoppen dragen met muziekfilter?

Je hebt na de tijd geen piep in je oor, je kunt mensen nog makkelijk verstaan en het geeft rust aan je oren.

Waarom heb je besloten jezelf aan te melden voor deze movement?

Ik vind dit echt heel belangrijk en stoor me echt aan vrienden en kenissen die er te makkelijk over doen. Ik wil mensen mijn verhaal vertellen en zorgen dat het een normaal ding wordt. Ik hoop dat zo bij een hoop mensen het binnendringt wat de gevolgen zijn als je ze niet draagt.

alle profielen
 Actievoorwaarden  |  Pers  |  Contact  |  FAQ