Jim van Oostrom

Amsterdam

21
supports
Jim van Oostrom

Jim van Oostrom is ambas­sadeur van de movement en draagt oordoppen met muziekfilter en roept jou op om dat ook te doen.


21 support en 0 rewards
Topper
On fire
Supports

Wat is je favoriete muziekgenre, band, DJ of zanger en waarom?

Elektro: Underworld, Kruder & Dorfmeister, Boy Harsher, Spiral Tribe, Grooverider, Morphology, Underground resistance, Deepchord, Leftfield, Our men from Odessa en Wanorde. Ik ben een krachtig persoon met veel energie. Ik houd van krachtige muziek waar ik veel energie van krijg óf die mijn energie ondersteunt. Kortgezegd: elektro ondersteunt mij in veel momenten in mijn leven.

Wat is je favoriete concert, concertzaal en festival en waarom?

BOOM Festival is tot nu toe het leukste festival waar ik ben geweest!

Waarom draag jij oordoppen met muziekfilter?

Omdat ik anders hartstikke doof word. Ik hecht veel waarde aan mijn gezondheid, omdat ik mij hierdoor erg vitaal voel. Goed horen is daar ook onderdeel van. Veel mensen die ik ken hebben last van gehoorschade, dit tracht ik te voorkomen door het dragen van oordoppen met muziekfilter.

Waarom vind je dat anderen ook oordoppen moeten dragen?

Je gehoor is iets kostbaars: daar wil je toch je hele leven van kunnen genieten! Met het dragen van oordoppen kun je voorkomen dat je gehoorschade oploopt én zorgen dat je op de lange termijn van je gehoor kunt blijven genieten.

Wat vind jij het grote voordeel van oordoppen dragen met muziekfilter?

Genieten van knallende elektro zonder doof te worden én indien nodig in de tussentijd nog een gesprek kunnen voeren zonder dat je in iemands oor hoeft te schreeuwen.

Waarom heb je besloten jezelf aan te melden voor deze movement?

Ik gun iedereen een goed gehoor! Vaak staat op feesten en festivals de muziek harder dan je oren aankunnen, waardoor je gehoorschade kunt oplopen. Met het gebruik van oordoppen met muziekfilter kun je dit voorkomen. Ik moedig het gebruik van oordoppen daarom ook van harte aan!

alle profielen
 Actievoorwaarden  |  Pers  |  Contact  |  FAQ