Leonie Tiben

Groningen

26
supports
Leonie Tiben

Leonie Tiben is ambas­sadeur van de movement en draagt oordoppen met muziekfilter en roept jou op om dat ook te doen.


26 support en 0 rewards
Topper
On fire
Supports

Wat is je favoriete muziekgenre, band, DJ of zanger en waarom?

Mijn favoriete muziekgenres varieren van indie, reggae, goa tot rock en country, heel divers. Momenteel luister ik veel naar My Baby, Xavier Rudd, Johnny Cash en Danny Vera.

Wat is je favoriete concert, concertzaal en festival en waarom?

Het mooiste vindt ik festivals of een buitenpodium, met mooie muziek en goed gezelschap. Dit jaar ben ik al bij Hello Festival en Stadspark Live geweest en aan het einde van het festival seizoen ga ik met een groep vrienden naar Psy-fi in Leeuwarden. Ik ga graag naar gratis festivals zoals het bevrijdingsfestival, het Valkhof Festival in Nijmegen en Noorderzon. Deze festivals zijn een leuke mogelijkheid om kennis te maken met nieuwe artiesten. Verder ben ik regelmatig bij optredens in de Vera en de Oosterpoort in Groningen.

Waarom draag jij oordoppen met muziekfilter?

Ik draag oordoppen met een muziekfilter om mijn gehoor te beschermen. Vooral bij concerten in een zaal is er vaak geen mogelijkheid om verder van de geluidinstallatie te gaan staan en ook is er niet altijd even goede acoustiek. Ik wil graag nog lang en veel van muziek blijven genieten.

Waarom vind je dat anderen ook oordoppen moeten dragen?

Zodat zij ook hun gehoor beschermen. Het voelt niet prettig om vooraan te staan als dit voor vrienden zonder oordoppen gehoorbeschadiging kan opleveren. Daarnaast is het gemakkelijker als iedereen oordoppen draagt, dan weet je ook dat de ander je soms niet direct hoort.

Wat vind jij het grote voordeel van oordoppen dragen met muziekfilter?

Dat je de muziek goed hoort en je gehoor beschermt is.

Waarom heb je besloten jezelf aan te melden voor deze movement?

De Plug in Party On Movement past bij wat ik nu al doe. Ik stimuleer nu vaak al vrienden om oordoppen mee te nemen, als ik weet dat zij deze hebben.

alle profielen
 Actievoorwaarden  |  Pers  |  Contact  |  FAQ