Marco Bisschop

Leeuwarden

40
supports
Marco Bisschop

Marco Bisschop is ambas­sadeur van de movement en draagt oordoppen met muziekfilter en roept jou op om dat ook te doen.


40 support en 0 rewards
Topper
On fire
Supports

Wat is je favoriete muziekgenre, band, DJ of zanger en waarom?

Ik heb niet echt een favoriet genre. Ik luister alles; van metal tot hardcore en van punk tot klasiek. Bij de meeste festivals en concerten ben ik als EHBO'er of als concertfotograaf aanwezig. Hierdoor heb ik een brede smaak aan evenementen waar ik anders wellicht nooit zou komen.

Wat is je favoriete concert, concertzaal en festival en waarom?

Concertzaal: absoluuut Neushoorn in Leeuwarden. Festival: Lowlands of Down The Rabbit Hole, alhoewel ik Into The Grave (een metal festival in Leeuwarden) ook een geweldig, goed, kleiner festival vind.

Waarom draag jij oordoppen met muziekfilter?

Ik wil kunnen blijven genieten van muziek en daarom wil ik geen beschadiging oplopen. Met circa vijf of zes festivals, vier grote en circa acht of negen lokale concerten per jaar sta ik nogal eens in de luide muziek. Als fotograaf sta ik dan doorgaans ook nog pal vooraan. Het filter vind ik belangrijk om de muziek goed te kunnen luisteren zonder dat deze direct schadelijk is.

Waarom vind je dat anderen ook oordoppen moeten dragen?

Goede oordoppen is het behoud van je gehoor. Ik zie veel mensen om me heen, zonder oorbescherming, die na afloop van een concert klagen over een piep in hun oor. Ik denk dat we deze mensen er ook van moeten overtuigen dat een goede oordop met filter geen afbreuk doet aan de muziek- en concert ervaring

Wat vind jij het grote voordeel van oordoppen dragen met muziekfilter?

De complete muziekervaring is hoorbaar maar zonder de gevaarlijke en schadelijke decibels.

Waarom heb je besloten jezelf aan te melden voor deze movement?

Ik denk dat voorlichting een goed middel is om meer mensen te informeren over het dragen van goede oordoppen. Met de ferquentie waarmee ik zelf op concerten ben, denk ik een goede ambassadeur te kunnen zijn.

alle profielen
 Actievoorwaarden  |  Pers  |  Contact  |  FAQ