Myrna Hendrickx

Arnhem

74
supports
Myrna Hendrickx

Myrna Hendrickx is ambas­sadeur van de movement en draagt oordoppen met muziekfilter en roept jou op om dat ook te doen.


74 support en 1 rewards
Topper
On fire
50+
Supports

Wat is je favoriete muziekgenre, band, DJ of zanger en waarom?

Mijn favoriete genre is toch wel rock, omdat rock muziek zoveel extra passie geeft tijdens een concert. Ik hou van helemaal meegaan met de artiest en dat lukt zeker met rockmuziek. Mijn favoriete artiesten van dit genre zijn Muse, Biffy Clyro en Enter Shikari. Er zijn er natuurlijk een hoop meer, maar laten we het voor nu op 3 houden. Voor de rest ben ik een liefhebber van hiphop, jazz , pop muziek en drum and bass.

Wat is je favoriete concert, concertzaal en festival en waarom?

Mijn favoriete festival is toch wel Lowlands omdat er zoveel diverse artiesten komen. De sfeer is top, de muziek is top en er is zo ontzettend veel leuks te doen buiten de optredens. Dat is iets wat ik altijd heel erg mis bij andere festivals en daarom blijft Lowlands toch wel echt mijn favoriet.

Waarom draag jij oordoppen met muziekfilter?

Toen ik net begon met naar concerten gaan 2012/2013 , toen wist ik niet dat mensen dat deden eigenlijk. Ik was jong en eigenwijs, waardoor ik helaas toch wel wat gehoorschade heb opgelopen. Ik hou ontzettend veel van concerten en omdat ik hier nog erg lang van wil genieten, heb ik besloten om oordoppen te gaan dragen.

Waarom vind je dat anderen ook oordoppen moeten dragen?

Het is zo jammer als je op latere leeftijd niet meer op dezelfde manier van geluid zou kunnen genieten zoals nu. Voorkom gehoorschade en draag oordoppen!

Wat vind jij het grote voordeel van oordoppen dragen met muziekfilter?

Naast dat ik de mensen om me heen een beetje kan uitzetten, heb ik het gevoel dat ik nog meer van de muziek kan genieten. Er is geen afleiding meer buiten de muziek om.

Waarom heb je besloten jezelf aan te melden voor deze movement?

Ik heb zelf de fout lang genoeg gemaakt en daar heb ik van geleerd. Ik wil dus dat mensen kunnen leren van mijn fouten en zorgen dat ze zelf geen gehoorschade oplopen.

alle profielen
 Actievoorwaarden  |  Pers  |  Contact  |  FAQ