Raoul Hattink

Venlo

164
supports
Raoul Hattink

Raoul Hattink is ambas­sadeur van de movement en draagt oordoppen met muziekfilter en roept jou op om dat ook te doen. Geef je support!


164 support en 2 rewards
Topper
On fire
100+
Supports

Wat is je favoriete muziekgenre, band, DJ of zanger en waarom?

Psytrance, omdat het mij op elk willekeurig moment van de dag in een euforische staat brengt en ik er letterlijk energie van krijg. Na een dag/nacht dansen op Psytrance ben ik voor mijn gevoel weer helemaal opgeladen.

Wat is je favoriete concert, concertzaal en festival en waarom?

Poppodium Grenswerk, mijn thuishaven als vrijwilliger en clubnacht organisator.

Waarom draag jij oordoppen met muziekfilter?

Omdat muziek luisteren een van mijn favoriete hobby's is en ik hier nog mijn hele leven van wil genieten. Ik wil voorkomen dat ik over een aantal jaar met oorsuizen of tinitus thuis zit en nooit meer met plezier naar een concert, festival of clubnacht kan gaan.

Waarom vind je dat anderen ook oordoppen moeten dragen?

Omdt je gehoor een van de meest kwetsbare organen is.. Als de schade eenmaal is aangericht, dan is het niet meer te herstellen. Je weet pas wat je mist als het er niet is.

Wat vind jij het grote voordeel van oordoppen dragen met muziekfilter?

Je merkt niet dat je ze in hebt zo fijn zitten ze en de geluidskwaliteit blijft behouden. Je kunt gewoon normaal praten met je vrienden in plaats van te moeten schreeuwen.

Waarom heb je besloten jezelf aan te melden voor deze movement?

Omdat ik zie dat te weinig mensen op de dansvloer gehoorbescherming dragen. Op die manier heb je straks een hele generatie muziekliefhebbers die niet meer kunnen genieten van het mooiste dat er is: muziek. Dit zou ik zelf verschikkelijk vinden dus waarom niet alles er aan doen om anderen deze ellende te besparen!

alle profielen
 Actievoorwaarden  |  Pers  |  Contact  |  FAQ