Steun de movement word ambassadeur!

Samen zorgen wij ervoor dat het dragen van oordoppen met muziekfilter heel normaal wordt. Schrijf je in, verzamel support en maak kans op een concert- of festivalbon van 1000 euro!

Ik doe mee!

Ambassadeur worden?

Beantwoord de vragen in het inschrijfformulier en meld je aan als ambassadeur van de Movement. We laten je zo snel mogelijk weten of je geselecteerd bent als ambassadeur.

Ben jij onze nieuwste ambassadeur? Dan maken we een profiel voor je aan. Roep je vrienden op om jouw profiel supporten. Hoe meer supports je verzamelt, hoe meer kans je maakt op een van de vele prijzen. Je ontvangt wekelijks tips en challenges om meer support te verwerven. 

Dit kun je winnen

Ambassadeurs met veel support maken uiteindelijk de meeste kans op één van de prijzen, waaronder concert- en festivalbonnen van € 1000, € 500 en € 250 en zes maanden gratis Spotify. 

Privacy

Wij bewaren jouw gegevens conform de privacywet. Dat wil zeggen dat we jouw gegevens na afloop van de campagne verwijderen en dat je het recht hebt je deelname en zichtbaarheid vroegtijdig te beëindigen. 

Inschrijfformulier

Join de Movement

The Plug in Party on Movement wil zoveel mogelijk mensen in beweging krijgen om bij een concert of festival oordoppen met muziekfilter te dragen. De Movement laat zien dat genieten van muziek ook prima kan met oordoppen met een muziekfilter.

Waarom het dragen van oordoppen belangrijk is

Niets is zo fijn als een concert pakken of dansen op een festival. Met oordoppen hoor je de muziek nog steeds goed, kun je makkelijker communiceren met je vrienden en bescherm je ook je gehoor. Te lang luisteren naar te harde muziek brengt namelijk risico’s met zich mee. Langdurige blootstelling aan harde geluiden is een van de belangrijkste oorzaken van gehoorschade. Een piep of ruis die weer verdwijnt is al een eerste teken van gehoorschade. Is je gehoor eenmaal beschadigd, dan is dit helaas onomkeerbaar. Je kunt dit voorkomen door oordoppen met muziekfilter te dragen. Het is dan wel belangrijk om ze tijdens het hele concert in te houden. Bijkomende voordelen zijn dat je meer energie hebt en makkelijker kunt communiceren met je vrienden! Het is dus meer dan alleen gehoorbescherming.

 Actievoorwaarden  |  Pers  |  Contact  |  FAQ