Steun de movement word ambassadeur!

Samen zorgen wij ervoor dat het dragen van oordoppen met muziekfilter heel normaal wordt. Schrijf je in, verzamel support en maak kans op een concert- of festivalbon van 1000 euro!

Ik doe mee!

Ambassadeur worden?

Sluit je aan bij de Plug in Party on Movement en meld je aan als ambassadeur. Roep je vrienden via sociale media op om jou te supporten en promoot het dragen van oordoppen om gehoorschade te voorkomen. Hoe meer supports je verzamelt, hoe meer kans je maakt op een van de vele prijzen. Samen zorgen wij ervoor dat het dragen van oordoppen met muziekfilter heel normaal wordt! 

Wat moet je doen?

Beantwoord de vragen in het inschrijfformulier. Als je geselecteerd wordt, maken wij een profiel voor je aan. Binnen 12 dagen krijg je te horen of jij onze nieuwste ambassadeur bent. Je ontvangt dan wekelijks tips en challenges om support te verwerven. 

Dit kun je winnen

Ambassadeurs met veel support maken uiteindelijk de meeste kans op één van de prijzen, waaronder concert- en festivalbonnen van € 1000, € 500 en € 250 en zes maanden gratis Spotify. 

Privacy

Wij bewaren jouw gegevens conform de privacywet. Dat wil zeggen dat we jouw gegevens na afloop van de campagne verwijderen en dat je het recht hebt je deelname en zichtbaarheid vroegtijdig te beëindigen. 

Inschrijfformulier

Beantwoord de vragen hieronder zo uitgebreid mogelijk.

Invalid Input
Helaas, je bent nog geen fanatieke oordoppendrager. Voor jou als muzieklover zijn oordoppen echt een musthave. Met goede oordoppen voorkom je gehoorschade en kun je lekker lang blijven genieten van jouw favoriete muziek.
Invalid Input
Wat goed dat je oordoppen draagt, alleen jammer dat je dit niet aan je vrienden wil doorgeven. Ook hen zou je hiermee kunnen helpen om gehoorschade te voorkomen.
Gelukt! Je komt in aanmerking om ambassadeur te worden van de movement. We willen daarom graag nog iets meer van je weten. Geef zo uitgebreid mogelijk antwoord, dat vergroot de kans dat je zoveel mogelijk supporters binnen haalt en je kans maakt op één van de fantastische prijzen.

Voor deelname aan deze campagne zijn de algemene voorwaarden van toepassing. De winactie van de campagne loopt tot 20 augustus 2019. We gebruiken je contactgegevens om je te informeren over het verloop van de campagne. De door jouw gegeven antwoorden worden gebruikt voor promotiedoeleinden.

Als je niet akkoord gaat met de voorwaarden kun je helaas niet deelnemen.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Verplicht
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Join de Movement

The Plug in Party on Movement wil zoveel mogelijk mensen in beweging krijgen om bij een concert of festival oordoppen met muziekfilter te dragen. De Movement laat zien dat genieten van muziek ook prima kan met oordoppen met een muziekfilter.

Waarom het dragen van oordoppen belangrijk is

Niets is zo fijn als een concert pakken of dansen op een festival. Met oordoppen hoor je de muziek nog steeds goed, kun je makkelijker communiceren met je vrienden en bescherm je ook je gehoor. Te lang luisteren naar te harde muziek brengt namelijk risico’s met zich mee. Langdurige blootstelling aan harde geluiden is een van de belangrijkste oorzaken van gehoorschade. Een piep of ruis die weer verdwijnt is al een eerste teken van gehoorschade. Is je gehoor eenmaal beschadigd, dan is dit helaas onomkeerbaar. Je kunt dit voorkomen door oordoppen met muziekfilter te dragen. Het is dan wel belangrijk om ze tijdens het hele concert in te houden. Bijkomende voordelen zijn dat je meer energie hebt en makkelijker kunt communiceren met je vrienden! Het is dus meer dan alleen gehoorbescherming.

 Actievoorwaarden  |  Pers  |  Contact  |  FAQ